Vår lunchmeny

Måndag

Gulasch på nötfärs, serveras med crème fraiche, färska frallor.

Allergener:

Vegetariskt:

Gulasch på sojafärs, serveras med crème fraiche, färska frallor.

Allergener:


Tisdag

Kyckling i gul currygryta med romanesco mix och kokosmjölk, hackad koriander & gräslök

Allergener:

Vegetariskt:

Rostad pumpa och kålrot i gul currygryta med romanesco mix, kokosmjölk, hackad koriander & gräslök

Allergener:


Onsdag

Vegetarisk sushi


Torsdag

Stekt strömming, serveras med potatispuré, rårörda lingon samt skirat smör

Allergener:

Vegetariskt:

Morotsbiffar, serveras med potatispuré, rårörda lingon samt skirat smör

Allergener:


Fredag

Fläskschnitzel serveras med stekt potatis & persiljesmör

Allergener:

Vegetariskt:

Schnitzel på couscous, serveras med stekt potatis & persiljesmör

Allergener:

Salladsbuffé

Dagligen serveras även en salladsbuffé som varje dag kan variera.

Här ska du kunna bygga en egen fräsch sallad som kan ersätta dagens rätt om den inte faller dig i smaken.

Utöver salladen finns också två olika dressingar, en Rhode Island och en Fransk senapsdressing.

Mjölk, hemrostad granola, filmjölk, yoghurt, cornflakes, knäckebröd, smör

Frågor?

Välkommen att kontakta oss på Sleveneleven om du har några frågor eller funderingar.

Våra kontaktuppgifter »