Vår lunchmeny

Måndag

Pasta carbonara med riven grana padano

Allergener:

Vegetariskt:

Pasta med semitorkade tomater och oumph.

Allergener:


Tisdag

Långkokt texas chili på kalvfärs och bönor med nachos, ris och gräddfil.

Allergener:

Vegetariskt:

Långkokt texas chili på sojafärs och bönor med nachos, ris och gräddfil.

Allergener:


Onsdag

Vegansk gulaschgryta med rotfrukter, serveras med vitlöksbröd och färsk frukt.

Allergener:


Torsdag

Fisk i vitvinssås serveras med potatispuré och gröna ärter.

Allergener:

Vegetariskt:

Tomatgratinerad aubergine med qournfärs, palsternacka och vegetabilisk ost, serveras med potatisstomp och gröna ärter.

Allergener:


Fredag

Helbakad fläskkarré med potatisgratäng och hempiskad bearnaisessås, rostad broccolimix.

Allergener:

Vegetariskt:

Grönsaksbiffar med potatisgratäng, bearnaisessås, rostad broccolimix.

Allergener:

Salladsbuffé

Dagligen serveras även en salladsbuffé som varje dag kan variera.

Här ska du kunna bygga en egen fräsch sallad som kan ersätta dagens rätt om den inte faller dig i smaken.

Utöver salladen finns också två olika dressingar, en Rhode Island och en Fransk senapsdressing.

Mjölk, hemrostad granola, filmjölk, yoghurt, cornflakes, knäckebröd, smör

Frågor?

Välkommen att kontakta oss på Sleveneleven om du har några frågor eller funderingar.

Våra kontaktuppgifter »